Megrendelés, jótállás, garancia Adatkezelési tájékoztató
Orrgaratfolyás
Az orrban és a garatban lévő mirigyek állandóan termelik a váladékot, amit normálisan tudat alatt lenyelünk. Ha olyan érzésünk van, hogy ez a váladék felhalmozódik a torokban és az orr hátsó részéből csepeg vagy folyik, akkor ezt orrgaratfolyásnak nevezzük. Ez a folyás lehet ritka, vagy sűrű. Ez az érzés megmagyarázható a váladék túltengésével, vagy nyelési problémákkal.
1. A váladékkal kapcsolatos problémák.
A ritka váladék oka lehet: nátha, allergia, hideg hőmérséklet, erős fény, néhány étel vagy fűszerek, terhesség, és más hormonális változások, gyógyszerek (fogamzásgátlók és magas vérnyomás elleni gyógyszerek) és az orr anatómiai elváltozásai. Ilyen elváltozások például az elferdült, vagy egyenetlen orrsövény.
A sűrű váladék oka lehet: télen a kevés nedvesség a fűtött épületekben, szintén okozhatják fertőzések vagy allergiák, főleg ételekre, mint például a tejtermékekre. Ha a ritka váladék sűrűvé változik és a színe sárga vagy zöld lesz, valószínű, hogy baktériumos arcüreggyulladással állunk szemben. Gyermekeknél egyoldali sűrű váladék jelentheti idegen test jelenlétét az orrban (borsó, papír, kis játékdarabka)

erre a problémára megoldást jelenthet az Rc Cornet szett használata,
megtalálja a termékek között!

olvasson tovább